Een Torino ijsje..

Om je vingers bij af te likken!

Wil je een vers en ambachtelijk schepijsje? Of een heerlijk softijsje? Een liter ijs voor thuis? Een ijs-verjaardag-of-bruids-taart? Een Woerden-roll, Torinootje of ijs-nacho’s? Het maakt bij ons niet uit wat je kiest, ons ijs is in ieder geval allemaal zelf gemaakt in onze productieruimte. In de vitrine hebben we 16 standaardsmaken en 8 wisselsmaken. Zowel in roomijs als in sorbetijs hebben wij altijd voldoende keus. Zo kan je altijd terecht voor je favoriete ijsje, maar je kan je ook laten verrassen!

Ambachtelijk schepijs

Niels draait al het ijs zelf in de productiekeuken. Ieder ijsje heeft zijn volledige aandacht, want het ‘basis-ijs’ en de smaakmakers moeten perfect op elkaar afgestemd zijn. Die smaakmakers maakt Niels – waar mogelijk – zelf. Bij bijvoorbeeld ons Ricotta-wijnvijgen-ijs, worden de (verse) vijgen eerst voor langere periode gedrenkt in een dessertwijn van Chateau Rombeau. En zo worden er voor het vanille-tonka-ijs échte vanillestokjes en tonkabonen gebruikt.

Natuurlijk kunnen we met zulke hoeveelheden ijs niet iedere hazelnoot zelf pellen. Daarom maken we ook gebruik van smaak- en 100% notenpasta’s. Niels kiest zijn leveranciers heel zorgvuldig uit, waarbij hij vooral kijkt naar de puurheid van de smaak, de missie van de leverancier en de duurzaamheid.

Feestje, bruiloft, bedrijfsborrel of evenement?

Dan kan onze ijskar natuurlijk niet ontbreken! 

Wij verzorgen vers schepijs op iedere locatie binnen een straal van 30 kilometer van Woerden in onze prachtige ijssalon op wielen. 

Anders dan anders..

Woerden roll of Torino Coppa

Onze Woerden Roll is eigenlijk meer een luxe ontbijtje: een verse croissantrol, vers uit het wafelijzer. Een bol schepijs en saus naar keuze, afgetopt met slagroom.

Of ga je liever voor de Coppa en stel jij je lievelings-coupe samen door jouw smaken zelf te kiezen? Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Eet smakelijk!

 

IJstaarten

Bruiloft, (kinder)verjaardag of Kerstfeest? Onze ijstaarten zijn heerlijk en prachtig om te zien. Wat dacht je van een Smurfentaart met spikkels en stukjes cookiedough voor de kleine jarige job en alle vriendjes? Of verras uw bruiloftsgasten met een creatie van meerdere lagen in koek, ijs, praliné en luxe toppings zoals chocoladekrullen, vers fruit en een sprankje glitter.

Groot of klein, luxe of gewoon lekker, wij denken met je mee.

Softijs

Softijs is romig, rijk en leent zich voor allerlei toepassingen. Natuurlijk kun je bij ons een softijsje halen; maar Torino zou Torino niet zijn als we niet ook creatieve versies willen bieden.
Zo hebben wij het ‘ToriNootje’ bedacht: onze eigen variant op de Sundae. Huisgemaakte verse chocolade-, karamel- of pralinésaus, softijs mét slagroom en dan een ruime hoeveelheid gekarameliseerde koek- of amandelen…

Wil je een ijsje weggeven?

Bestel een ijsbon van 2, 4, 6 of 20 bollen in de winkel!

Ook lekker

Wil je liever met een bak vers ijs op de bank ploffen? Of uitpakken met een dessert? Neem dan een bak schepijs mee. We hebben altijd verschillende smaken klaarstaan, maar we kunnen altijd een bak voor je volscheppen. Vergeet je de toppings niet?

Wij zijn altijd op zoek
naar fijne collega's

Ben jij klantgericht, vriendelijk en weet je van aanpakken?
Wil je meer leren over chocolade en ijs? Een aardig zakcentje verdienen?