Melkchocoladebonbon met gelei van citroen, ganache van witte chocolade met yuzu en vanille-infusie op een hazelnootpraliné bodem
Sumi
Beste bonbon van Nederland
Pure chocoladebonbon met karamel van zwarte Japanse suiker, yuzu-mandarijn ganache en zwarte sesam praline
Kum cha cha
Pure chocoladebonbon met gelei van kumquat en groene peperkorrels, een ganache van Houjicha (gerookte groene thee) en een bodem van amandel en geroosterde boekweit.
Smoked Paloma
Pure chocoladebonbon met ganache van gebrande grapefruit, gekarameliseerde honing en mezcal.
Vijg-Earl grey
Pure chocoladebonbon met gelei van vijg, ganache met earl grey en een bodem van krokante hazelnootpraline met een vleugje kaneel
Tonka-Clementine-Speculaas
Pure chocoladebonbon met clementinegelei, pure chocolade ganache geïnfuseerd met tonkaboon en vanille, bodem van speculaas
Amarene
Pure chocoladebonbon met gelei van zure kers, amarenemarsepein en een pure chocoladeganache
Karamel-Zeezout
Dulcy chocoladebonbon met karamel met fleur de sel en vanille uit Madagaskar
Amandel
Melkchocoladebonbon met een praline van amandelen.
Cinnabon
Dulcy chocoladebonbon gevuld met kaneelkaramel, pure chocoladeganache met beurre noisette en een krokante bodem van kaneelkoekjes
Tiramisu
Witte chocoladebonbon met koffiereductie en een witte chocoladeganache met mascarpone en amaretto op een krokante bodem van lange vingers
Karamel-Macchiato
Witte chocoladebonbon met melkchocolade ganache met karameltonen, geïnfuseerd met koffiebonen
Port
Pure chocoladebonbon met een vulling van karamelganache met Kraneman Tawny Port
Pistache
Melkchocoladebonbon met praliné van Siciliaanse pistachenoten
Hazelnoot
Melkchocoladebonbon met hazelnootpraliné met vanille uit Madagaskar
Hazelnoot-Karamel
Melkchocoladebonbon met karamelganache met vanille uit Madagaskar op een hazelnootpralinébodem
Crème brûlée
Bonbon van karamelchocolade met vanille karamel en een ganache van Opus Blanc witte chocolade met vanille uit Madagaskar en Oeganda.
74%
Pure chocoladebonbon met Madagaskar chocoladeganache gemaakt met de biologische chocolade van de Millot Plantage
Pecan Pie
Melkchocolade bonbon met pecanpraliné en gezouten karamel met vanille
Yoghurt-Bosbes
Witte chocoladebonbon met gelei van blauwe bes met een yoghurtganache op basis van witte chocolade
Frambozen Ganache
Witte bonbon met frambozenganache
Don Papa
Pure chocolade bonbon met witte chocoladeganache, Don Papa rum, nootmuskaat en vanille.
Mango-Passievrucht
Pure chocoladebonbon met ganache van passievrucht en mango op basis van witte chocolade
Academy of Chocolate Awards
Alle prijzen zijn gewonnen binnen de categorie ‘Panned/Enrobed/Filled Chocolates’.
Hieronder zie je welke specifieke prijs de bonbons gewonnen hebben.
Hazelnoot-Citroen-Juzu Goud voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Vijg-Earl Grey Zilver voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Kumquat Cha Cha Zilver voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Tonka-Clementine-Speculaas Zilver voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Sumi Zilver voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Smoked Paloma Brons voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Amarene Brons voor Ganache op smaak gebracht met alcohol, fruit, specerijen en/of toevoegingen
Karamel-Zeezout Brons voor op karamel gebaseerde vulling
Momenteel niet beschikbaar
Seizoensspecials
Citroen-Olijf-Basilicum
Witte chocoladebonbon met gelei van citroen en een ganache van olijfolie en basilicum
Happy cow
Pure chocoladebonbon met witte chocolade ganache met melk van blije alpenkoeien, geïnduceerd met vanille uit Oeganda en Madagaskar
Passievrucht Ganache
Melkchocolade met passievruchtganache
Banaan-Pindapraliné
Karamelchocolade bonbon met bananenkaramel en pindapraliné met krokante wafeltjes